Анекдоти про повітряні кулі.

Чим відрізняється презерватив від повітряної кульки? Коли лопається повітряна кулька — плачуть діти, коли лопається презерватив — дорослі.

— Яка різниця між повітряною кулькою і лохом? — Повітряна кулька надувають, щоб з ним грати, а з лохом грають, щоб його надути.

Летять дві повітряні кульки: — Десь тут був колючий дріт .. — Брешеш .. ш-ш-ш-ш-ш …

Смертельно заморившись після першотравневого параду, повітряні кульки поверталися додому. Багато хто в той час мріяв про  але то були тільки мрії, бо кулі вже заморилися.

Приносить мужик в магазин повітряні кульки здавати. Продавці його запитують: — Що, браковані попалися? — Та ні. Не радують …

Довго, гордовито і з презирством, дивилися один на одного презерватив і повітряна кулька …

Вінні біжить до Патачка, аж спотикається: — П’ЯТАК!! Я тобі новину хорошу розповім! — Ти що, знайшов мою червону повітряну кульку? — Ні, свинина подорожчала!

Трагедія. Померла повітряна кулька, яку нещодавно так крупно надули — він просто лопнув від злості.

Летить Вінні-Пух на повітряній кулі, щоб меду поїсти і співає: — Я хмаринка, хмаринка, хмаринка, я зовсім не ведмідь … Тут відкривається бджолине дупло, а звідти визирає бджола, брудна, неголена, в тілогрійці, у вушанці з одним вухом, з «Беломоріной» в зубах і каже: — Здається мені плюшевий, що не якась ти не хмаринка, а мент ганебний …