Яскраві грані туристичної України.

туристиКожне українське місто може похвалитися величезною кількістю різних культурних пам’яток. З’їздивши в Україну, ви будете мати тонну відмінних спогадів, побачивши історичні, а так само і культурні цієї країни пам’ятки. Україна є не тільки однією з найбільших країн в Європі, але й країна де дуже красива природа, багата культурно віковою спадщиною та безліччю унікальних міст і сіл, де можна безпомилково відчути дух та історію українського великого народу.

Орієнтири України багаті різноманітністю і кожен регіон має свій власний незабутній аромат та історію. З Криму до Карпат, безліч унікальних замків і древніх церков, музеїв, палаців, тягнеться в багато тут місто, де майже кожна будівля є частина історії та пам’ятником архітектури.

Київ є одним з найстаріших міст у всій Східній Європі. Він був заснований в 5 столітті нашої ери. Столицю України часто називають багато «матір’ю міст руських». Київ вважається в світі одним з найкрасивіших міст, і це не дивно, у зв’язку з низкою унікальних історичних пам’яток які можна тут побачити. До основних визначних пам’яток відносяться Золоті Ворота побудовані в 11 столітті, Печери Києво-Печерської Лаври, в яких зберігаються залишки Феодосія і Антонія Печерського, відомого захисника Іллі Муромця, Нестора Літописця та інших відомих легендарних історичних особистостей. Найзнаменитіша вулиця, за винятком, ймовірно, Хрещатик. Серце міста є ансамбль Києво-Печерської Лаври, який вважає одним зі світових центрів християнської православної церкви так само, включений в список ЮНЕСКО.

Кримський півострів (Крим) один з найкрасивіших прибережних районів у світі проя який більш докладно можна почитати на . Це звучить як банально але, це так? Кримський півострів привабливим і дивним здавна вважався у всіх туристів, якщо ви прибули сюди замовити таксі з аеропорту в будь-яке місце не буде проблемою так як тут дуже розвинена транспортна інфраструктура. Крим є східною частиною України виступаючою від північного узбережжя Чорного моря. Кримський півострів називають ще — «Земля в мініатюрі». Неймовірно велика поєднання різноманітних пейзажів і теплого клімату вражає багатьох туристів своєю різноманітністю. Північна ж і центральна частина Криму, це степ. Хоча Кримські гори йдуть в три гряди від Севастополя до столиці Феодосії уздовж південного узбережжя. Гори так само захищають Чорноморське узбережжя від сильних вітрів, що створює субтропічний клімат для пляжів, садів, виноградників.

Дніпропетровськ є одним з найбільших міст в країні. Місцеві визначні пам’ятки включають палац Потьомкіна, церква Св. Миколая, багатий на мистецтво та історичні музеї.

Одеса має теж безліч красот, кращі палаци в місті є Воронцова, Потоцький і Наришкін Палаци. Інші визначні пам’ятки включають монастир Вознесіння Господнього і семінарії, Одеський морський порт який вважається найбільшим на Чорному морі і т.д.

Закарпаття широко відоме своїми кращими курортами у всій країні. Це фантастично красивий регіон озер, мальовничих гір, лісів і середньовічних замків, гірських річок і джерел. Знамениті курорти Моршин, Трускавець, Миргород, Кваси, Шаян, та Сваляві, а також багато заповідників, таких як Карпатсько біосферичний заповідник, Національний парк «Синевир» та інші.