Мансарда — калейдоскоп, венеціанка і радіатори натюрель!

декорКолись мансарда вважалася житлом для богеми: художників і поетів. Часи змінилися, але за цим приміщенням все ж міцно закріпився статус «богемного» місця, де можна досхочу поекспериментувати з декором і меблюванням. В даному випадку дизайнер не повинен стримувати себе у фантазії без всяких сумніві і застережень повинен спробувати використовувати поєднання насичених додаткових тонів.

Меблі, прикрашені колажами, шафа-обманка, різнокольоровий геометричний  підлоги який буде виглядати просто бездогано якщо замовленна славиться своїми майстрами, тому раджу шукати їх там, а також не забудьте кольорові смужки на стелі — все це створює веселу калейдоскопічну картину, яка, безсумнівно, приведе в захват дітей, а дорослих хоча б на час занурить в атмосферу чарівної казки.

А щоб створити більш вишуканий декор в будинку варто спробувати варто венеціанську штукатурку. З числа звичайних мальовничих матеріалів «венеціанська штукатурка» або як її називають «венеціанка», являє собою безперечним найбільш привабливим декоративним покриттям, яке можна вибрати с великого представленого вибіру даного обробного матеріалу і тому кожен зможе вибрати те, що йому дійсно підійде, щоб уникализировать свій інтер’єр.

Але, хто б міг подумати, що в традиційній сільській хаті, зрубаної за всіма канонами плотницкого ремесла, одним з найцікавіших елементів оформлення виявиться … чавунний радіатор-конвектор! Це дійсно звертає увагу на себе і не варто відмовлятися від банальних рішень і можна розташувати ребристі конвектори … наприклад, по периметру вхідних дверей. З функціональної точки зору ідея зрозуміла: теплий потік повітря забезпечує своєрідну завісу і не пропускає в будинок струменя холодного повітря. Однак декоративний ефект від такої незвичайної деталі дверного обрамлення перевершує всі очікування; ось вже дійсно «брутальний дизайн»!