Їдем в Амстердам!

АмстердамДавайте зробимо невелику подорож, представте зараз перед вами Амстердам — ​​перед вами легендарні вулиці, де таємниці століть: сусідять із сучасною етикою. Тут бували Папа Римський, Мата Харі, короновані особи (і звичайно інкогніто), політики, видатні спортсмени та шпигуни. І тут же в червоних відблисках ліхтарів світяться вітрини, в яких виставляють себе напоказ оголені красуні з різних країн.

Якщо вас у сні вже котрий рік відвідує білозуба креолка років двадцяти з величезними мигдалеподібними очима, шикарними стегнами, пружною грудьми, вам не потрібно стрімголов бігти до психіатра, просто купіть білет на автобус ось тут . Поїдьте в Франкфурт на Майні через Амстердам! А далі все за невелику плату ваші сни стануть дійсністю … в найближчому борделі. Хвилин через двадцять, солодко посміхаючись, ви будете стояти біля її дверей.

Але все-таки не варто затримуватися, інакше запах марихуани з сусіднього бару захопить на іншу гріховну стезю.

Прийшов час продовжити подорож і заглянути, що видніється неподалік вивіску Venus TempeL У цій будівлі на декількох поверхах розташовується унікальна експозиція, яка з першого і до останнього експоната переконує в тому, що секс, культура і мистецтво нерозривно пов’язані протягом багатьох сторіч у всіх мешкають на землі народів. Судячи з експонатів, статеві стосунки в усі часи були чи не головною темою мистецтва, про що свідчать численні картини, фрески, репродукції, скульптури і воскові фігури.

Виявляється, наші предки невтомно вдосконалювали сексуальну технологію. Але якщо полінезійці зупинилися на найпростіших вібраторах з коров’ячих рогів, то європейці ще в минулому столітті збирали складні механізми, популярні у аристократок.

У наш час було придумано чимало нововведень, що прикрашають сексуальні відносини чоловіків і жінок. Заглянемо, наприклад, в кінозал. Розташувавшись у величезному кріслі у вигляді чоловічого члена, можна подивитися унікальні комікси 30-40-х рр., Зроблені в Голлівуді. Дівчина, показуючи свої принади подружці, запитує: «Цікаво, якби Гітлер бачив все це, почав би він війну?»

В окремому залі розвішені фотографії сумних жінок, закутих у «пояси вірності», винайдені ченцями. Пригнічений побаченим, чоловік біжить з музею геть, туди, де задушливий пуританський повітря розсіюється в мить ока, — через стрипбари з будками для послідовників Онана в секс-клуб. Обмінявши гроші на сім жетонів, які гарантують сім келихів будь-яких напоїв, ви потрапляєте в атмосферу любові, ласки і безумовного інтересу до вашої персони.

Після неабиякою випивки і щільною закуски можна легко познайомитися з двома-трьома спокусниці і замовити у бармена номер, відрахувавши ще. Дівчата в клубах великі майстрині. У цих райських островів, секс-клубів, сюрпризи очікують навіть сивочолих капітанів, не один десяток років провідних сімейні кораблі між підступними рифами сексуальних відносин. Пам’ятаю, мій знайомий, поважний бізнесмен, батько трьох дітей, геть відмовився виходити з номера. Він заявив, що вперше в житті закохався, тому залишається тут і повертатися до своїх п’яти коханків не збирається.

А що ж діється в душах наших втомлених співвітчизників? Вони прямо на очах реабілітуються! Безбарвне і монотонно-стомлююче досі буття раптом знову починає грати всіма фарбами, І ми ще раз переконуємося в тому, що ми господарі своєї долі і в якомусь сенсі — світобудови.