1. Яблука -ці фрукти можна знайти в кожному саду. Яблука дуже корисні: в них містяться кислоти, які борються з гнильними бактеріями в шлунку; до їх складу входить речовина «кверцетин», яке перешкоджає росту ракових клітин. Яблука дуже корисні для роботи серцево-судинної системи. Лікарі радять їсти яблука щодня на полуденок, щоб отримати всі необхідні мікроелементи.
2. Цибуля – джерело всіх вітамінів, мінералів та мікроелементів і захист від усіх хвороб. Кожен день ми додаємо цей овоч майже у всі страви. Цибуля покращує роботу печінки, щитовидної залози, лікує застуду. Також у цибулі багато фітонцидів, які знищують мікроби. Її соком лікують нежить, а якщо цибулю потерти і прикласти до п’ят на ніч, то вранці ніякої простуди не буде.
3. Часник теж сильний в боротьбі з застудою. Крім того, він наводить порядок у шлунку, вбиваючи шкідливі мікроорганізми. Він дуже корисний у сирому вигляді, але його невеликий мінус – різкий запах.
4. Морква багата вітамінами і мінералами, особливо багато в моркві вітаміну А. Морква корисна для зору, перешкоджає розвитку раку. Моркву краще вживати в сирому вигляді.
5. Волоський горіх у очищеному вигляді схожий на мозок людини, тому вважається, що він « розуму, сили й пам’яті додає». Корисний волоський горіх також для зору, серця, обміну речовин. Його можна їсти в сирому вигляді або додавати в салати або кондитерські вироби.
Народний Лікар