Архіви за июня, 2011



Влияет ли хобби на карьеру.

Воскресенье, июня 26, 2011

Нет, конечно, не у каждого, но у многих есть хобби. У кого-то оно простое и распространенное, например, цветоводство или рыбалка. У кого-то редкое и дорогостоящее, например коллекционирование старинных автомобилей. У некоторых хобби вообще нет, но мы сегодня не об этом. (далее…)

Мене ж не Коля звуть!

Четверг, июня 9, 2011

Один хлопець сидить на хаті колеться і раптом дзвонить телефон, хлопець піднімає трубку і говорить: «Aлло» — з телефону голос, як з унітазу:
- Коля у тебе будинок згорів, — хлопець каже плювати і кладе слухавку. Хлопець знову колеться і знову телефон дзвонить, з телефону: «Коля в тебе дружина діти в місті з будинком згоріли», — хлопець каже плювати. Через кілька хвилин хлопець каже собі: «Який я … у мене хата згоріла, дружина і діти згоріли, а я тут сиджу і колюсь краще мені померти «, — хлопець залазить на вікно дев’ятиповерхового будинку і скидає себе, під час польоту говорить собі:» У мене ж нема дома! У мене ж немає дружини! У мене немає дітей! Ой, бля! Мене ж не Коля звуть! ААА-ааа!

Значення імені Вікторія.

Воскресенье, июня 5, 2011

Значення імені Вікторія
Вікторія — wперемога, переможниця (лат.)

Зодіак імені Вікторія — Водолій. Планета — Уран. Колір імені — фіолетовий. Сприятливе дерево — кедр. Завітна рослина — мімоза. Заступник імені — джміль. Камінь-талісман — лазурит.

Зменшувальні форми Вікторії.
Віка, Віктим, Вікуша, Вета, Вітуля, Вітуся, Вітуша, Вітяня, Віра, Тора, Тоша, Туся.

Характеристика імені Вікторія.
У житті Вікторії вирішальну роль грає протиборство з чоловіками. Вона кидає їм виклик і на роботі — всім, навіть начальникам, і вдома — батькові, чоловікові, дідові, родичам і всім по чоловічій лінії. (далее…)

Анекдоти про інтернет.

Четверг, июня 2, 2011

Одного разу молодий сисадмін познайомився з веб-дизайнеркою. За звичкою він відразу ж запитав, яка у неї iр-адреса, але почувши, що iр-адреса у неї динамічна, тут же втратив до неї будь-який інтерес.
- Мені не подобаються дівчата легкої поведінки, — пояснював він потім своїм друзям.

Чим компьютеp відрізняється від аpабской сім’ї?
У аpабской сім’ї — один папа і кілька мамок, а в компьютеpе — одна мама, але багато папок. (далее…)