Програма пентагона яка знищить всі віруси.








Унікальну програму з відновлення втрачених даних створили в Пентагоні з США. Програма працює для доказів про зломи банківських рахунків, які хакери намагалися зламати і замести за собою сліди. При запуску цієї програми під назвою «aPentaGon 1000» можна буде довести в суді про правопорушення. Також розроблена програма планується запустити в систему Інтернет для повного ураження інших вірусних програм, завдяки яким були пошкоджені оперативні пам’яті кільком мільйонів простим користувачами з усього світу і вона ж може працювати як програма для відновлення видалених файлів.
Програму з відновлення втрачених даних буде запущено в січні 2012
вона автоматично буде підключена до користувачів Інтернету і в протягом декількох хвилин вилікує пошкоджений вірусом комп’ютер, автоматично видалить небезпечні файли і папки, виправить і налагодить роботу оперативної пам’яті.
Для отримання цієї безкоштовної програми «aPentaGon 1000», просто треба зареєструватися і залишити свої паспортні дані, ідентифікаційний код і відправити 100 доларів за SMS на номер Пентагону. І при реєстрації центральний комп’ютерів Пентагону якщо Вам пощастить вибирає Вас з мільйона інших і встановить Вам цю програму. Але це ще не все, буде новорічна акція і спеціально для переможця в подарунок приголомшуюча знижка в 1% на новорічну ялинку.
А ті, хто відправить СМС прямо зараз і зареєструється отримає в подарунок від Пентагону унікальну 5 хвилинну подорож по білому дому.

Джерело : .

Схожі Анекдоти:

  1. Без мишки ніяка іграшка працювати не буде!
  2. ОСТАННЯ ОСІНЬ для Тещі.
  3. Чому у них на лобі тавро «ТК»?
  4. Бачиш, яка вона у мене вузенька!
  5. Як баги розмножуються?
  6. Треба-було зберегтися!
  7. Вже цілий місяць щоночі цей стогін.
  8. Хто з вас, діти, знає англійський алфавіт?
  9. Представники різних народів зібралися за столом у ресторані.
  10. Прилетіли інопланетяни на землю.
  11. Відрубати принцесі всі пальці …
  12. Ми вас краще годувати будемо до Нового року.
  13. На всі гроші купили простітуток
  14. Я не зрозумів, вона в тебе глуха?
  15. Два втомлених брокера

Теги: , , , , , , ,




Написати відповідь!